Biliću spreman otkaz, nasljednik već poznat?
Foto: EPA

Spremaju se promjene u West Hamu

Biliću spreman otkaz, nasljednik već poznat?

Domaći poraz West Hama od Liverpoola (4:1) vjerovatno je presudio Slavenu Biliću, koji bi veoma brzo trebao dobiti otkaz.

Prema pisanju Daily Maila, čelnici West Hama su već pripremili otkaz hrvatskom treneru i očekuje se da u narednih dan-dva stigne i zvanična potvrda. Ukoliko se to ne desi, to će značiti da je Bilić još jednom 'preživio' na klupi West Hama, koja mu se trese već mjesecima.

Isti izvor tvrdi da je West Ham već pronašao i Bilićevog nasljednika, a on bi trebao biti David Moyes, nekadašnji menadžer Manchester Uniteda i Evertona, koji je posljednju epizodu imao u Sunderlandu.

Slaven Bilić je sa West Hamom ove sezone na 11 utakmica u Premier ligi ubilježio samo dvije pobjede, tri remija i čak šest poraza što je dovoljno tek za 18. mjesto na tabeli koje vodi u niži rang.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi