"Bilo bi nekorektno zabraniti Hummelsu da ode"

Izvršni direktor Borussije

"Bilo bi nekorektno zabraniti Hummelsu da ode"

Hans-Joachim Watzke, izvršni direktor Borussije Dortmund, nije isključio prelazak Matsa Hummelsa u Bayern. 

Defanzivac njemačke reprezentacije je izrazio želju da napusti Dortmund u ljetnom prijelaznom roku i najozbiljniji kandidat za njegovo dovođenje je Bayern, a eventualna prodaja za Borussiju je posljednja prilika za zaradu.

"Ne bi bio ispravan potez zabraniti Hummelsu da ode. Moramo da prihvatimo činjenicu da osam godina igra za Borussiju, uskoro će napunii 28 godina i sasvim je normalno da razmišlja o drugim opcijama. Nismo u mogućnosti da mu ponudimo mnogo novca", izjavio je Watzke za njemačke medije. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nije tajna da Hummelsa pored Bayerna žele još dovesti United i Liverpool, a potencijalni kupac za njegove usluge će morati izdvojiti oko 30 miliona eura.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi