Bilobrk: Bez euforije dočekujemo revanš na Pecari

Golman Širokog pred revanš protiv Aberdeena

Bilobrk: Bez euforije dočekujemo revanš na Pecari

E. Čaušević

Luka Bilobrk je i sinoć u Škotskoj bio jedan od najboljih igrača Širokog Brijega. 

Iskusni golman zadovoljan je izdanjem protiv Aberdeena u kojem je bh. predstavnik izborio obećavajućih 1:1 pred revanš na Pecari.

"Odigrali smo dobru utakmicu, prezentirali dopadljiv nogomet i na lijep način predstavili našu zemlju i našu Premijer ligu. Ništa još nije gotovo, ne smijemo se zanositi, jer je ovo ustvari tek pola posla. Maksimalno ozbiljno moramo ući u naredni meč, bez opuštanja, ali i bez euforije, te na koncu pokušati proći dalje“, kazao je Bilobrk.

Iako je Široki izborio 1:1, golman osvajača Kupa BiH mišljenja je da je škotski predstavnik i dalje favorit za prolazak dalje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Sve ćemo učiniti da prođemo dalje i tako obradujemo naše navijače. Idemo skromno, ali i hrabro“, najavio je golman Širokog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi