"Bio sam na samrti i niko nije došao da me vidi"
Foto: EPA

Samir Nasri bio u teškom stanju

"Bio sam na samrti i niko nije došao da me vidi"

M. Šljivak

Francuski fudbaler Samir Nasri je tokom karijere imao mnoštvo ispada na i izvan terena.

Stalno je ovaj sjajni ofanzivac bio na naslovnicama medija širom Evrope i uglavnom je to bilo zbog incidenata koje je napravio.

Međutim, i pored činjenice da ima "vruću glavu", Nasri je ostvario solidnu karijeru. Igrao je za Marseille, Manchester City i Sevillu, dok je trenutno član turske Antalye.

On je u razgovoru za Canal + otkrio kako mu je život ozbiljno bio ugrožen 2008. godine, posljednje u dresu Marseillea.

"Imao sam meningitis (upala moždane ovojnice). Proveo sam u bolnici 12 dana i tada sam otkrio kakvi su zaista ljudi. Niko od mojih takozvanih prijatelja me nije posjetio, iako sam bio na samriti. Bio sam sasvim sam i nikoga nisam imao pored sebe. Nakon toga ljudi su tvrdili kako sam arogantant, da me je novac promijenio, pisali su svašta. Morao sam se promijeniti i postao sam ono što sam sad", istakao je Nasri.

Francuz je ove sezone odigrao četiri meča za novi klub i postigao je dva gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi