Bira se između Rashforda i Martiala

Jedan će na posudbu u West Ham

Bira se između Rashforda i Martiala

M. Šljivak

Anthony Martial ili Marcus Rashford biće posuđeni ekipi West Hama u januarskom prelaznom roku.

Kako navode engleski mediji, West Ham želi dovesti jednog od dvojice napadača Uniteda, a koji bi u Londonu ostao do ljeta naredne godine.

Međutim, Crveni đavoli se još nisu odlučili koga će poslati na posudbu. Martial je doveden za ogroman novac i polako hvata pravu formu, dok je Rashford u posljednje vrijeme dobijao malo prostora za igru.

Za sada, bližu odlasku u redove Čekićara je Rashford, no posljednju riječ ima menadžer tima s Old Trafforda Jose Mourinho.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije