Bivši as Liverpoola isprozivao srbijanskog fudbalera

U svom stilu

Bivši as Liverpoola isprozivao srbijanskog fudbalera

D. Vejo

Krivci i vječito krivci, kao da je bivšem fudbaleru Liverpoola Jamieu Carragheru posao da redom proziva svakog ko mu bude trn u oku.

Nakon što je oštro odbrusio golmanu Redsa Lorisu Kariusu, sada se okomio na veznjaka i jednog od najboljih igrača Southamptona Dušana Tadića koji briljira u dresu crveno-bijelih ove sezone.

On je praktično ničim izazvan u ulozi TV komentatora prokomentarisao Tadićev status u Southamptonu, a trn u oku bila mu je činjenica što se srbijanski igrač povukao sa pregovora o sklapanju novog ugovora zbog navodno uslova koji nisu ispunjeni prema njemu.

"On nije srećan u tom klubu. Da sam na mjestu treneru Puela, ja bih ga odmah poslao na avion. Priča se da hoće u Stouk, pa neka tamo ide u ucjenjuje narod ne ovdje", kazao je Carragher.

Podsjetimo, prije Southamptona Tadić je nosio dres Vojvodine, Groningena i Twentea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi