Bivši bh. selektor i njegovi igrači ispraćeni zvižducima

Nakon teškog poraza

Bivši bh. selektor i njegovi igrači ispraćeni zvižducima

Fudbaleri Valenciennesa doživjeli su danas pravi debakl na domaćem terenu od Toursa jer su poraženi sa visokih 4:0 u okviru 30. kola francuske Ligue 2.

Ovaj poraz je veoma teško pao domaćim navijačima jer su izgubili od ekipe koja se prije ovog kola nalazila u opasnoj zoni i koja je do sada imala samo dvije pobjede u gostima ove sezone.

Bio je ovo već treći poraz na posljednje četiri utakmice ekipe koju sa klupe predvodi bh. stručnjak Faruk Hadžibegić, a navijači su odlučili da njega i njegove fudbalere 'počaste' zvižducima nakon meča.

Valenciennes u narednom kolu igra u gostima protiv Nimesa koji je na 7. mjestu tabele.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi