Bivši bh. selektor poručio: Stidim se

Hadžibegić nakon sinoćnje katastrofe

Bivši bh. selektor poručio: Stidim se

Fudbaleri Valenciennesa poraženi su sinoć na domaćem terenu od Toursa sa visokih 4:0 u okviru francuske Ligue 2.

Ovaj poraz je veoma teško pao domaćim navijačima koji su zvižducima ispratili svoje ljubimce i trenera Faruka Hadžibegića nakon meča. Bh. stručnjak je nakon meča rekao da ga je stid svega što se desilo.

"Želim da čestitam Toursu koji je iskoristio sve naše slabosti. Zasluženo su pobijedili. Trener je uvijek odgovoran za ono što se desi. Ne smijemo se izvinjavati. Rekao sam igračima nekoliko istina u svlačionici. To će ostati među nama. Imamo problem u klubu. Nemamo obješnjenje, imam osjećaj srama. Ne mislim da trebamo davati objašnjenje. Nije mi žao, sram me je. Mislite da trebam dati objašnjenje nakon poraza od 4:0 na domaćem terenu? Zaslužžujemo bijes javnosti", rekao je Hadžibegić nakon meča.

Podsjetimo da je ekipa Valenciennesa nakon sinoćnjeg poraza ostala na 15. mjestu Ligue 2 sa samo pet bodova više od opasne zone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi