Bivši fudbaler Sarajeva potpisao za Istru

Risto Mitrevski u HNL-u

Bivši fudbaler Sarajeva potpisao za Istru

Bivši fudbaler Sarajeva Risto Mitrevski pronašao je novi klub.

Makedonski defanzivac je potpisao dvogodišnji ugovor sa Istrom 1961 i predstavljat će pojačanje za ovaj klub koji je u prošloj sezoni jedva izborio opstanak u HNL-u.

"Poznajem hrvatsku ligu koja je bolja i kvalitetnija od one u Makedoniji. Upoznat sam s tim u kakav klub dolazim i nadam se da ću dosta naučiti od trenera Panadića, koji je bio odličan stoper", rekao je Makedonac.

Risto Mitrevski je u svojoj karijeri igrao za Rabotnički, Pobedu, Napredok, Teteks, Metalurg, Donji Srem i Sarajevo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi