Bivši napadač Sarajeva u Budućnosti iz Podgorice

Navijači ga ne pamte po dobrom

Bivši napadač Sarajeva u Budućnosti iz Podgorice

Alen Melunović, napadač koji nije nimalo omiljen kod navijača Sarajeva, pojačao je Budućnost iz Podgorice. 

Srbijanski fudbaler koji je rođen u Prijepolju nakon odlaska iz Pljevalja je bio na pragu inostranog angažmana, međutim, kako se taj transfer nije realizovao, odlučio je da karijeru nastavi u Budućnosti. 

Sa trofejnim crnogorskim klubom Melunović je potpisao jednogodišnji ugovor, s opcijom produženja saradnje na još godinu dana, a vijest da je potpisao za Budućnost je potvrđena i na zvaničnoj stranici. 

Melunović je, podsjećamo, bio tragičar Sarajeva u utakmici Evropske lige kada je protiv Kukesija promašio jedanaesterac. 

Pored Sarajeva, kroz dosadašnju karijeru je još igrao za Rudar, Teplice, Widzew Lodz, Varnsdorf, Usti nad Lebem, Podbrezovu...  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije