Bivši prvak Evrope se pojačava sa Stojkovićem
FOTO: EPA

Vraća se na Otok?

Bivši prvak Evrope se pojačava sa Stojkovićem

Golman srbijanske reprezentacije Vladimir Stojković mogao bi karijeru nastaviti u bivšem prvaku Evrope.

Stojković je od ljeta 2014. godine član Maccabija iz Haife, međutim sudeći prema pisanju inostranih medija odlučio je da promijeni sredinu i u borbi za njegov potpis je najkonkretniji slavni engleski klub Nottingham Forest. 

Tokom bogate karijere Stojković je već imao priliku braniti na Otoku, tačnije 2010. godine kada ga je Sporting poslao u Wigan na posudbu. Još je bio član Partizana, Crvene zvezde, Getafea, Nantesa, Leotara...

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vrijedi podsjetiti da je Nottingham Forest jedini klub koji je više puta bio prvak Evrope nego nacionalni prvak, a danas se takmiči u Championshipu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi