Bivši saigrač poslao dirljivu poruku Klasniću

Sjetio se bolesnog Ivana

Bivši saigrač poslao dirljivu poruku Klasniću

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić dobio je poruku podrške u borbi s teškom bolešću. 

Za vrijeme dok čeka treću transplataciju bubrega Klasniću borbu olakšavaju prijatelji i bivši saigrači s kojima je u prošlosti dijelio svlačionicu. Posljednja poruka stigla je od Davida Weathera koji nastupa u trećoj ligi za Bolton.

Weather se na utakmici protiv Millwalla upisao u strijelce, a kada je zabio gol prilikom slavlja je podignuo dres i otkrio majicu s porukom: "Ozdravi što prije, Klas". 

"Dugo mi je trebalo da zabijem gol. Rekao sam prošle sedmice da će Klas vjerovatno ozdraviti prije nego što ja zabijem. Lijepo je što sam došao u priliku pokazati Ivanu svoje poštovanje i podršku, nadam se da će biti bolje", izjavio je Weather nakon utakmice. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Klasniću je bubreg transplantiran 2007. godine i već tada imao je velikih problema prilikom operacije. Njegovo tijelo odbacilo je bubreg koji je donirala majka Šima, da bi nakon nove operacije prihvatio bubreg svog oca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi