Bivši saigrač tvrdi: Ibrahimović je pravi idiot

Uvrede za Zlatana

Bivši saigrač tvrdi: Ibrahimović je pravi idiot

E. Škorić

Dugogodišnji švedski reprezentativac Anders Svensson ružnim je riječima govorio o Zlatanu Ibrahimoviću.

Svensson je za Švedsku odigrao 138 mečeva, a igrao je u karijeri u Engleskoj za Southampton i ne voli baš Zlatana Ibrahimovića.

"Ne znam šta da vam kažem, jednog dana je najbolji čovjek na svijetu, drugog je pravi idiot. Ne odobravam takvo ponašanje", rekao je Svensson, koji je sa Zlatanom igrao u reprezentaciji.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Maltertirao je mlađe igrače, kao da ih je izazivao da vidi dokle može da ide i kako će da mu odgovore. Nas nije dirao, bili smo stariji", tvrdi Svensson, koji je rekorder po broju utakmicu za reprezentaciju Švedske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi