Bivši sudac priznao da se čini nepravda  prema Mourinhu

Stao na stranu Posebnog

Bivši sudac priznao da se čini nepravda prema Mourinhu

Portugalski stručnjak Jose Mourinho često se žali na suđenje.

Mourinho je gotovo uvijek u centru pažnje tokom mečeva Premiershipa, a suci su obično rigorozni prema njegovim greškama. Posebnog često pošalju na tribine, a nerijetko se znalo desiti da mu pristup stadionu zabrane.

Ipak, na njegovu stranu stao je i nekadašnji sudac Keith Hackett koji je rekao da je saglasan sa Mourinhovim pobunama.

"Mourinho je vidio incident u kojem je Wenger nasrnuo na četvrtog sudiju i dobio je četiri meča kazne. Naravno, logično je da se očekivalo da će dobiti kaznu da ne smije biti ni na tribinama, ali on je ipak bio tu. Nekoliko sedmica kasnije Mourinho je vidio da se Klopp provukao iako je vikao na četvrtog suca Neila Swarbricka za vrijeme utakmice protiv Chelseaja. On misli da bi njega vjerovatno isključili poslije takvog ponašanja. Saglasan sam s njim. Nisam siguran da je tretiran pošteno", rekao je Hackett.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi