Bivši topnik Prve lige FBiH pronašao klub u Grčkoj

Potpisao za Kissamikos

Bivši topnik Prve lige FBiH pronašao klub u Grčkoj

Srbijanski napadač Uroš Stojanov potragu za novim klubom okončao je potpisom za PGS Kissamikos. 

Nekadašnji član Jedinstva i Zvijezde iz Gradačca je nakon napuštanja Tajlanda pronašao angažman u Grčkoj, a novi klub u njegovoj karijeri je Kissamikos.

Stojanov je sa grčkim drugoligašem potpisao ugovor do kraja sezone, a svojim znanjem i iskustvom bi trebao pomoći Kissamikosu da izbori opstanak. 

"Vrlo sam sretan što sam došao u Kissamikos. O ovom klubu sam čuo najbolje stvari, a na meni je da svojim igrama opravdam ukazano povjerenje", izjavio je Stojanov nakon potpisa.

Vrijedi podsjetiti da je Stojanov (28) u prošlosti kao igrač Jedinstva bio najbolji strijelac Prve lige BiH. Golovima se također istaknuo igrajući u Premijer ligi BiH za Zvijezdu, što mu je 2015. godine osiguralo inostrani transfer. 

Tada je Stojanov prešao u redove kiparskog prvoligaša Agia Nape, a prije nego što je došao u Grčku još je bio član Prachaupa sa Tajlanda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi