Bivši Zmaj pogotkom proslavio rođenje Džekinog sina
EPA

Posvetio mu gol

Bivši Zmaj pogotkom proslavio rođenje Džekinog sina

Bivši reprezentativac BiH Senijad Ibričić nastavio je pružati odlične partije u Sloveniji. 

Za komadić slave Ibričić se izborio u ekipi Domžala u kojoj je vođa i ujedno jedan od najboljih strijelaca, a novi gol je postigao jučer u utakmici 8. kola protiv Triglava iz Kranja. 

Ibričić je gol proslavio tako što je sa prstom u ustima imitirao bebu sa cuclom, a to je zapravo bilo upućeno rođenju sina njegovog najboljeg prijatelja i bivšeg saigrača iz reprezentacije Edina Džeke.

Podsjetimo, Džeko i njegova supruga Amra jučer su dobili sina Danija. Porodica Džeko se tako za manje od dvije godine proširila za još jednog člana. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi