Blanc: Cavani i Lavezzi moraju se naučiti pameti

Trener PSG-a

Blanc: Cavani i Lavezzi moraju se naučiti pameti

Pred fudbalerima PSG-a sutra je dvoboj protiv Eviana, a to će ujedno biti i prava prilika izabranicima Laurenta Blanca da se vrate na pobjednički kolosijek.

Trener Parižana odlučio je u tim vratiti Cavanija i Lavezzija, koji su bili kažnjeni zbog kašnjenja na klupsko okupljanje. 

"Uključili smo ih u rad momčadi. Trenirali su s nama posljednjih nekoliko dana. Nisam ništa zaboravio, ali oni su dio momčadi, ne možemo bez njih. Trebaju pokazati da su nešto naučili, da su došli pameti. To je već korak naprijed", kazao je Blanc, te se osvrnuo na nastavak sezone.

"Imamo težak raspored, Nadam se da su moji igrači u dobrom stanju, pa ćemo imati dobar drugi dio sezone."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.