Blanc će od PSG-a dobiti najveću odštetu u historiji fudbala

Otkaz će skupo koštati čelnike PSG-a

Blanc će od PSG-a dobiti najveću odštetu u historiji fudbala

Francuski nogometni stručnjak Laurent Blanc dobit će od PSG-a najveću odštetu u historiji fudbala.

Naime, rasnik ugovora ovog francuskog kluba i Blanca je već gotova stvar, a PSG će zbog toga morati isplatiti čak 22 miliona Blancu što ni jedan trener do sada nije dobio kao odštetu.

Podsjetimo da je agent ovog trenera prije nekoliko dana potvrdio da bi Blanc do kraja sedmice trebao napustiti klub, a na njegovo mjesto najvjerovatnije će sjesti već sada bivši trener Seville Unai Emery.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo da je Blanc osvojio čak 11 trofeja sa PSG-om u posljednje tri godine, ali u Ligi šampiona nije otišao dalje od četvrtfinala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi