Blanc i PSG produžili saradnju

Potpisan novi ugovor do ljeta 2018. godine

Blanc i PSG produžili saradnju

A. Beganović

Francuski stručnjak Laurent Blanc produžio je ugovor sa aktuelnim prvakom i liderom La Championata, PSG-om.

Potpisivanje novog ugovora između PSG-a dugo je najavljivano, a danas je i službeno objavljeno da su zainteresovane strane postigle dogovor, te da su potpisale novi ugovor do ljeta 2018.godine.

"Želio bih se zahvaliti PSG-u. Vjerovali su u mene od samog početka i za mene je čast raditi na ovako ambicioznom projektu. Sretan sam jer na raspolaganju imam velike igrače i nadam se da ću pomoći klubu da postane dostojan predstavnik francuskog fudbala u svijetu", izjavio je Blanc.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo, Blanc je najuspješniji trener u historiji PSG-a s kojim je osvojio tri prvenstva i na dobrom je puta da osvoji četvrtu titulu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije