Blanc ima punu podršku u PSG-u

Blanc ima punu podršku u PSG-u

E. Škorić

Predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi dao je punu podršku treneru Laurentu Blancu.

Blanc vodi PSG nezaustavljivo ka novom naslovu prvaka u Francuskoj, ali je njegov klub upropastio 3:1 prednost s Parka Prinčeva u polufinalu Lige prvaka,  pa je Chelsea s 2:0 pobjedom na Stamford Bridgeu prošao dalje. Zatim su Parižani u derbiju poraženi u Lyonu.

Nakon manje rezultatske krize, pojavile su se špekulacije kako će Blanc napustiti kormilo bogatog francuskog kluba.

"Iznenađen sam nakon što sam pročitao razne komentare o našem treneru Laurentu Blancu. Jednostavno je, on je naš trener i mi ćemo insistirati na njegovom ostanku", rekao je Al-Khelaifi, dodavši:

"Imao sam jasan stav prije utakmice s Chelseajem, a ništa se nije promijenilo ni nakon te utakmice. Laurent Blanc ima moju punu podršku".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.