Blanc: Iscrpljeni smo fizički i psihički

Trener PSG-a

Blanc: Iscrpljeni smo fizički i psihički

PSG sutra će protiv Metza odigrati zaostalu utakmicu 32. kola francuskog šampionata, a uoči utakmica na konferenciji za medije govorio je trener Laurent Blanc. 

"Iscrpljeni smo fizički i psihički, odigrali smo zbog Lige prvaka i Kupa daleko najviše utakmica ove sezone. Lyon nas ne zanima, svejedno nam je, vidjet ćemo na kraju sezone ko je najbolji", kazao je Blanc. 

Uz sve probleme, Blanc u susretu protiv Metza neće moći računati na nekoliko fudbalera, uključujući i suspendovanog Zlatana Ibrahimovića. 

"Aurier je otpisan, a čini se i Sirigu. Lucas se još muči nakon ozljede, muči ga bedro. Thiago Silva će biti s nama sutra. Odlučio sam ga sačuvati protiv Lillea, ali trenirat će i igrati sutra", riječi su Blanca. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.