Blanc: Ja sam šef, a ne Ibrahimović!

Trener PSG-a

Blanc: Ja sam šef, a ne Ibrahimović!

Ako neko kaže da je Ibrahimović šef u svlačionici, to je uvreda za mene i ostale zaposlene u klubu. Ja sam šef stručnog štaba, a on je predvodnik ekipe, rekao je Blanc.

Sve su zakuhali novinari pitanjem o uticaju Ibrahimovića u svlačionici Svetaca.

"Ako neko kaže da je Ibrahimović šef u svlačionici, to je uvreda za mene i ostale zaposlene u klubu. Ja sam šef stručnog štaba, a on je predvodnik ekipe. Važan je za tim, ali nije šef. Ako mu neko dodjeli tu 'titulu', onda bi to značilo da se on pita za sve", istakao je Blanc, spustivši Ibru na zemlju.

Sve ovo nije puno utjecalo na Ibrahimovića. PSG je jučer pobijedio u okviru Superkupa Francuske Guingamp sa 2:0, a Zlatan je postigao oba gola, i to u razmaku od samo 11 minuta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.