Blanc preuzima Galatasaray?
Foto: EPA

Tudoru se smiješi otkaz

Blanc preuzima Galatasaray?

Nakon samo nekoliko mjeseci saradnje Igor Tudor i Galatasaray bi se mogli sporazumno rastati. 

Turskog velikana nije uspio pokrenuti niti Igor Tudor od kojeg je uprava imala velika očekivanja. Na tabeli Galatasaray trenutno zauzima četvrtu poziciju i za vodećim Bešiktašem zaostaje čak 12 bodova, što ne može zadovoljiti pristalice ovog kluba i nezadovoljstvo je sve više izraženo. 

Mediji u Turskoj pišu kako će Tudor na kraju sezone sigurno dobiti otkaz, a navodno je već pronađen i njegov nasljednik. To bi trebao biti Laurent Blanc, koji će, kako se navodi, imati na raspolaganju 60 miliona eura za pojačanja kako bi vratio klub na stare staze slave. 

Blanc je slobodan otkako je napustio kormilo Paris Saint-Germaina. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi