Blanc: Verratti je na meti sudaca, mogao bi imati problema

Trener PSG-a

Blanc: Verratti je na meti sudaca, mogao bi imati problema

Teme:

PSG sedmu uzastopnu pobjedu u francuskom šampionatu tražit će sutra u utakmici 32. kola protiv Guingampa. 

Trener Laurent Blanc u ovom susretu neće moći računati na kartoniranog Marca Verrattija, a pod upitnikom su i nastupi Sergea Auriera, Davida Luiza i Thiaga Silve. 

"Igramo prije svih, obaveza nam je uzeti tri boda kako bismo drugim pokazali koliko smo predani", kazao je Blanc na konferenciji za medije, te dodao:

"Zbog povrede su upitni Serge Aurier, David Luiz i Thiago Silva. Vidjet ćemo na treningu što ćemo s njima, no to su mali problemi. Što se tiče Verrattija, on neće igrati zbog kartona. Ako ovako nastavi, mogao bi imati velikih problema. Dobiva žute kartone i kad ne dodirne igrača, tako da smatram da je na meti je sudaca."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.