Blaž Sišković ipak neće preuzeti Novi Pazar

Ništa od angažmana

Blaž Sišković ipak neće preuzeti Novi Pazar

Bivši selektor bh. reprezentacije Blaž Slišković ipak neće sjesti na klupu srbijanskog prvoligaša Novog Pazara.

Iako su prije dva dana čelni ljudi Novog Pazara tvrdili da je sa Sliškovićem postignut dogovor, popularni Baka na kraju će zbog privatnih problema ostati u rodnom Mostaru. 

"Nisu u pitanju financijski uvjeti, već imam nekih privatnih problema zbog kojih neko vrijeme moram ostati u Mostaru. Hvala ljudima iz Novog Pazara na korektnosti", rekao je Slišković za tursku novinsku agenciju Anadolija.

Podsjetimo, Novi Pazar je nakon dva uzastopna prvenstvena poraza uručio otkaz treneru Draganu Kanatlarovskom, a pored Sliškovića, kao njegov mogući nasljednik spominjao se i Robert Jarni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.