Blaž Slišković preuzima reprezentaciju Južne Koreje?

Slišković selektor Koreje?

Blaž Slišković preuzima reprezentaciju Južne Koreje?

M. Šljivak

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Blaž Slišković, blizu je preuzimanja selekcije Južne Koreje.

Iako se ime Blaža Sliškovića spominjalo u kontekstu ponovnog preuzimanja reprezentacije BiH, od toga neće biti ništa, jer je Slišković dobio ponudu iz Koreje.

Ovaj 55-godišnji stručnjak je u završnoj fazi pregovora s Fudbalskim savezom Južne Koreje, te će kako stvari stoje preuzeti ovu selekciju.

Slišković je pored reprezentacije BiH u karijeri vodio veliki broj timova među kojima su Hajduk, Zrinjski, Široki, a posljednji angažman je imao u Kini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.