Blažević: Zbog Mamića navijam za Hajduk

Blažević: Zbog Mamića navijam za Hajduk

Legendarni trener i bivši selektor naše reprezentacije Miroslav Ćiro Blažević ponovo je u hrvatskim medijima komentarisao Zdravka Mamića, Dinamo i HNL. 

Novinaru Indexa priznao je da više nije Dinamov navijač, već da zbog Zdravka Mamića navija za Hajduk.

„Baš zbog Mamića i ovih njegovih luda kojima se okružio, ja navijam za Hajduk, za ovakav Dinamo - ne. Hajduk je danas tako bijedan, evo, idu u Rijeku, vidjet ćete, dobit će pet komada, a ja, ma kunem vam se na djecu svoju da navijam samo za Hajduk. Jer taj fenomen, a Hajduk je fenomen, svo to okruženje, navijači, atmosfera, pa to nema niko na svijetu. A i tamo neki viču: 'Dajte nam Mamića'. Ma oni bi rastrgali Mamića četvrti dan. Jer on je najveći krivac za ovo što se događa Hajduku,“ kazao je Blažević.

Blažević je u izjavi Indexu govorio i o utakmici između Lokomotive i Dinama igranoj u petak za koju je kazao da je lakrdija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.