Boateng dobija šansu da se vrati u život
FOTO: EPA

Pronašao novu sredinu?

Boateng dobija šansu da se vrati u život

Po prvi put u karijeri Kevin Prince Boateng će zaigrati u španskoj Primeri. 

Bivši reprezentativac Gane u januaru se nakon nekoliko godina izbivanja vratio u Milan, međutim na San Siru se u protekloj polusezoni nije naigrao i početkom jula je dobio odriješene ruke da može potražiti novu sredinu. 

Prema informacijama iz Španije, naredna destinacija u Boatengovoj karijeri će biti prvoligaš Las Palmas. Predsjednik kluba Miguel Angel Ramirez se navodno jučer sastao s iskusnim fudbalerom i prije nego što transfer bude realizovan preostalo je još da se dogovore detalji. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Boateng već neko vrijeme ne igra na nivou koji se od njega očekuje i to je jedan od glavnih razloga što mu je karijera u silaznoj putanji. Podsjetimo da je Boateng pored Milana još igrao za Schalke, Borussiju, Tottenham, Herthu...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi