Boateng ekspresno odgovorio Rummeniggeu

Nije se dugo čekalo

Boateng ekspresno odgovorio Rummeniggeu

Njemački defanzivac Jorome Boateng odigrao je veoma loš meč u Ligi šampiona protiv Rostova kada je Bayern poražen 3:2.

Kritike na njegov račun uputio je i Karl-Heinz Rummenigge koji je rekao da se Boateng mora spustiti na zemlju, a njegovu igru povezao je sa načinom života 28-godišnjaka.

Na odgovor Boatenga nije se čekalo dugo.

"Kritike na našu i moju igru su apsolutno opravdane. Nisam igrao dobro. Ali to je zato što se još nisam vratio u formu nakon povrede sa Eura i kasno sam počeo pripreme.  Ne, nema o veze s lifestyle događajima. Oni koji me poznaju, znaju da je uvijek činim sve da budem u top formi", rekao je Boateng.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo da je Boateng u meču protiv Rostova sukrivac za dva pogotka te se još stigao i povrijediti u drugom poluvremenu, ali biće ipak biti spreman za sutrašnji derbi protiv Leverkusena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi