Bobić: Vedad ima poseban kvalitet

Sportski direktor Stuttgarta

Bobić: Vedad ima poseban kvalitet

U redovima VfB Stuttgarta nisu krili zadovoljstvo što su sa svojim prvim napadačem, bh. reprezentativcem Vedadom Ibiševićem, produžili aktuelni ugovor na još godinu dana.

Bh. reprezentativac od dolaska u redove Švaba upisao je 72 nastupa tokom kojih je postigao 33 gola, što je kvota koja je sigurno upadljiva, ali i dopadljiva, a tako razmišlja i sportski direktor kluba sa Mercedes-Benz Arene Fredi Bobić.

"Vedad ima jedan poseban kvalitet, ima odličan instinkt za fol. Uvijek da ono što se od njega očekuje, i to će u budućnosti raditi za nas", rekao je Bobić nakon što je ozvaničeno produženje ugovora Vedada Ibiševića i Stuttgarta na dodatnu godinu dana, tako da je Ibišević ugovorom za Švabe vezan do 2017. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.