"Bog mi je poslao Ibrahimovića i igrat će još šest godina"
Foto: EPA

Raiola poručio

"Bog mi je poslao Ibrahimovića i igrat će još šest godina"

E. Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović još uvijek se oporavlja od teške povrede koljena, ali bi se uskoro trebao vratiti na teren.

Ibrahimović je već pola godine van terena jer je pokidao ligamente koljena. Iako su ljekari prvobitno objavili da će van terena biti devet mjeseci na kraju je Zlatan ponovo šokirao javnost svojim oporavkom. Ibra se brzo vratio u teretanu, a u narednim sedmicama bi ga ponovo trebali gledati na zelenom terenu.

Njegov agent Mino Raiola izjavio je da je istinita priča da ljekari žele izučavati njegovo koljeno jer nikada nisu vidjeli da je koljeno sportiste koji toliko igra u tako dobrom stanju. Također, na radost svih nas Raiola je poručio da će Zlatan igrati barem još pet godina jer njemu to duguje.

"Istina je da će izučavati koljeno. Doktor Freddie mi je rekao da nikada nije vidio koljeno u tako dobrom stanju, a da se fudbaler tako dugo bavi fudbalom. To je čovjek koji se brine o američkim fudbalerima i nikada nije to doživio. Što se Zlatana tiče mislim da će igrati još pet ili šest godina, Bog mi ga je poslao. Neću mu dozvoliti da prestane sada raditi za mene. Radim za njega dosta godina i red mi je sada da mi to vrati. Djeca mi odrastaju i trebam novac", poručio je Raiola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi