Bogdan: Moldavci, sutra navijajte za nas

Predsjednik Zarije pred Sarajevo

Bogdan: Moldavci, sutra navijajte za nas

Fudbalski klub Sarajevo će sutra u Kišnjevu gostovati Zariji u okviru prve utakmice 1. pretkola Evropske lige, a utakmicu je na konferenciji za štampu najavio predsjednik moldavskog kluba Andrian Bogdan.

Svjestan toga da će njegov klub svoj domaći meć protiv Sarajeva igrati na tuđem stadionu i u drugom gradu, Bogdan je zamolio sve stanovnike Kišnjeva da sutra budu uz Zariju.

"Igramo evropsku utakmicu protiv Sarajeva i tu ne predstavljamo samo sebe, već cijelu Moldaviju. Zato molim sve u Kišnjevu da nas podrže i da dođu na stadion. Znam da ovdje ljudi navijaju za Daciju i Zimbru, ali igramo protiv stranog kluba i ovaj meč je izuzetno važan za nas. Zaista se nadamo podršci i obećavamo da se nećemo boriti samo za Balti, već za cijelu Moldaviju", izjavio je Bogdan, koji je potom nastavio:

"Naši fudbaleri su se uspjeli odmoriti od teške sezone i potpuno su odmorni i psihološki pripremljeni za meč sa Sarajevom. Uložili smo mnogo truda i imamo pravo da se nadamo da možemo proći dalje".

Predsjednik Zarije je najavio da bi njegova ekipa već na Koševu mogla biti jača za jednog novog, kvalitetnog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Trenutno pregovaramo sa nekoliko kvalitetnih fudbalera i očekujem da angažujemo barem jednog. Moći ćemo prijaviti svoje pojačanje za revanš u Sarajevu, a o imenima ne bih govorio. Mogu reći samo da je riječ o stranim fudbalerima", zaključio je Bogdan.

Prva utakmica Zarije i Sarajeva igra se sutra (četvrtak) s početkom u 19 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi