Foto: fczaria.md

Press konferencija Zarije pred susret s Sarajevom

Bogdan: Plašimo se timske igre Sarajeva

S. Bošković

Fudbalski klub Zarija Balti sutra gostuje FK Sarajevo na Koševu u uzvratnom susretu prvog pretkola Evropske lige. 

Prvi meč, koji je odigran u Moldaviji, završio je pobjedom Zarije rezultatom 2:1, a trener golmana, a ujedno i predsjednik kluba gostujuće ekipe nada se da mogu tu prednost sačuvati i ostvariti plasman u naredno pretkolo. 

Trener golmana Zarije i predsjednik kluba Andrian Bogdan se obratio novinarima na press konferenciji održanoj večeras, te je poručio: 


"Jako nam se svidio grad Sarajevo i drago nam je što igramo na terenu na kojem su se otvarale Olimpijske igre. Došli smo s velikim očekivanjima. Bitna nam je pobjeda ovdje. Znamo da će na Koševu biti dosta navijača, no dati ćemo sve od sebe da prođemo u naredno pretkolo", rekao je, te dodao: 

"U drugom poluvremenu je u prošloj utakmici dominiralo Sarajevo. Najviše se plašimo timske igre Sarajeva. Ne mogu izdvojiti niti jednog igrača pojedinačno". 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Medijima se obratio i desni igrač kluba Igor Cigirlaš koji igra u vezi, na desnoj strani, a sposoban je odigrati i na poziciji desnog beka:

"Želim da vam se zahvalim. Put je bio dug, no grad je lijep. Ovo je moj drugi put u Sarajevu i nadamo se sutrašnjoj pobjedi". 

Susret između FK Sarajeva i FK Zarije igra se sutra (četvrtak) s početkom u 20 sati. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi