Bojan Krkić pregovara s Partizanom
Foto: EPA

B92 tvrdi

Bojan Krkić pregovara s Partizanom

M. Šljivak

Nekadašnja velika nada Barcelone Bojan Krkić u pregovorima je s beogradskim Partizanom.

Prema saznanjima do kojih je došao B92, Partizan je ozbiljno zainteresovan za dovođenje 26-godišnjeg napadača i počeli su pregovori o eventualnom dolasku u Beogradu.

Krkića također želi još nekoliko timova širom Evrope. On će izvjesno do kraja prelaznog roka napustiti Stoke City, gdje menadžer Mark Hughes ne računa na njegove usluge.

Bojan Krkić je važio za veliku nadu Barcelone. Prošao je sve omladinske kategorije ovog kluba, a u periodu od 2007. do 2011. godine je nastupio u 163 utakmice za Blaugranu i postigao je 41 pogodak.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Ipak, nakon toga njegova karijera je počela padati. Igrao je za Romu, Ajax, Stoke i Mainz, ali nigdje nije impresionirao.

Međutim, njegovo stečeno ime mu još uvijek otvara mnogobrojna vrata, pa bismo ga u ostatku sezone mogli gledati u dresu crno-bijelih iz Beograda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi