Bolivijci nisu dozvolili da se Neymar poigrava s njima

Nisu birali način da ga zaustave

Bolivijci nisu dozvolili da se Neymar poigrava s njima

Teme:

Fudbaleri Brazila sinoć su gostovali kod Bolivije u okviru pretposljednjeg kola kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. 

Utakmica je završena rezultatom 0:0, ali svakako da je svima na meču bilo veoma zanimljivo gledati majstorije prve zvijezde proteklog prelaznog roka, Neymara.

Fudbaler PSG-a nije štedio protivnike iz selekcije Bolivije i pokušavao je na sve načine da ih osramoti, u sportskom smislu, što više. 

Ipak, neki od njih mu nisu dozvolili da ih tek tako bruka pred domaćim navijačima, a jedan od njih je defanzivac Valverde. On je odlučio da se posluži rukama kako bi zaustavio bahatog Neymara, a sudac je naravno svirao prekršaj te mu dodijelio žuti karton.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi