Boljević: Moje srce kuca za Crnu Goru

Traže ga iz Srbije i Hrvatske, ali...

Boljević: Moje srce kuca za Crnu Goru

Mladi 18-godišnji napadač PSV-a, Aleksandar Boljević, odnedavno se nalazi na meti hrvatskog i srbijanskog saveza, koji ovog fudbalera žele vidjeti u svojim reprezentacijama.

Boljević igra za mladu reprezentaciju Crne Gore i, kako stvari stoje, u budućnosti neće mijenjati nacionalni dres.

"Lijepo je znati da vas žele na sve strane, ali moram reći da se ne mogu zamisliti u dresu druge reprezentacije. Prošao sam sve selekcije Crne Gore, igrao i za pionire, kadete i omladinski tim a dva puta sam bio u kombinaciji za nastup u A reprezentaciji. Moje srce kuca za Crnu Goru. To je zemlja u kojoj sam se rodio i gdje sam odrastao, a sve ostalo je manje bitno", poručio je za srbijanske medije.

Aleksandar Boljević je u PSV stigao iz Zete, ali još uvijek nije debitovao za prvi tim iako je na dobrom putu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.