Bolnica na Old Traffordu pred Swansea
Foto: EPA

Osam fudbalera ne igra

Bolnica na Old Traffordu pred Swansea

M. Šljivak

Fudbaleri Manchester Uniteda sutra će protiv Swanseaja biti potpuno desetkovani.

Tim Josea Mourinha biće bez čak osam prvotimaca, pa će Swansea na Old Traffordu imati dobru šansu da dođe do dobrog rezultata.

Pogba, Ibrahimović, Mata, Smalling, Jones, Rojo, Fosu-Mensah su povrijeđeni, dok je Fellaini suspendovan.

Oni neće moći da pomognu Crvenim đavolima, ali iskusni veznjak Michael Carrick vjeruje da to nije izgovor za eventualno loše izdanje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nije idealna situacija za nas. Moramo biti spremni iako nemamo pola tima. Izgovora ne smije biti, iako su nam neki ključni igrači povrijeđeni. Mislim da smo spremni za dobar rezultat", istakao je Carrick.

United će se do kraja boriti za plasman u Ligu prvaka, a Swanseaju su bodovi neophodni u borbi za opstanak.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije