Bolovi su prestali, Emir Spahić spreman za Švabe
Foto: epa.eu

Trenirao punim intenzitetom

Bolovi su prestali, Emir Spahić spreman za Švabe

Iako je kvalifikacione mečeve za Evropsko prvenstvo protiv Velsa i Belgije propustio zbog povrede leđa, bivši kapiten Bosne i Hercegovine Emir Spahić zauzeti će svoje mjesto u odbrani Apotekara na gostovanju kod Stuttgarta u okviru 8. kola Bundeslige.

Nakon što je napustio trening kamp fudbalske reprezentacije naše domovine u Zenici, defanzivac Bayera zaputio se u Minhen na posebne pretrage. Njihov rezultat je bio takav da rođeni Dubrovčanin nije mogao nastupiti u dresu naše selekcije u posljednje dvije utakmice, za koje ga je Sušić pozvao nakon Spahićevog oproštaja od reprezentativnog dresa nakon Mundijala u Brazilu.

Povreda leđa očito da je prošlost, a prema tvrdnji trenera kluba iz Leverkusena fudbaleri koji su imali problema sa povredama jučer su trenirali bez ikakvih problema, među njima i Spahić.

"Svi su u potpunosti učestvovali u timskom treningu i niko se nije žalio na bolove", kazao je Roger Schmidt, trener Bayer Leverkusena.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.