Bomba iz Njemačke: Bayern želi Kolašinca!?

Bh. fudbaler pred transferom života

Bomba iz Njemačke: Bayern želi Kolašinca!?

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac bi karijeru mogao nastaviti u, ni manje ni više nego slavnom Bayernu iz Munchena.

Prema pisanju uglednog Tages Zeitunga i još mnogih medija, najveći njemački klub je 'bacio oko' na Kolašinca iz razloga što se radi o univerzalcu koji može pokriti više pozicija u timu, ali i zbog njegovog borbenog mentaliteta.

Kako se navodi, Arturo Vidal ne može sam obavljati ulogu agresivnog lidera na terenu, pa bi Bayern angažovanjem Kolašinca dobio još jednog beskompromisnog fudbalera spremnog da u svakom momentu utakmice na sve načine radi za dobrobit tima.

Naravno, jedan od glavnih razloga zbog kojeg se Bayern zanima za Kolašinca je i neosporan kvalitet našeg fudbalera, koji je igrajući lijevog beka za Schalke u ovoj sezoni postigao dva gola uz četiri asistencije, što je odlična statistika.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Naravno, Seadu Kolašincu mjesto startera u Bayernu ne bi bilo sigurno, ali bi prelazak u redove njemačkog i evropskog fudbalskog giganta bio kruna dosadašnje karijere.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi