Bonucci objasnio u kojem slučaju će napustiti Juve
Foto: EPA

Želi trostruku krunu ove sezone

Bonucci objasnio u kojem slučaju će napustiti Juve

E. Čaušević

Italijanski reprezentativac Leonardo Bonucci mogao bi napustiti Juventus na kraju ove sezone.

O odlasku Bonuccija špekuiliše se od prošlog ljeta kada se govorili da će ovaj odbrambeni igrač pojačati Manchester City. Međutim, od tog transfera nije bilo ništa, no mediji na Apeninima ne isključuju mogućnost da Bonucci ovog ljeta podigne sidro i napusti Staru damu.

Juventus bi od prodaje ovog igrača mogao zaraditi čak do 70 miliona eura, a najviše interesa za Bonuccija ponovo je pokazao Manchester City. Odlazak ovog 29-godišnjeg štopera je na kraju sezone vrlo moguću pogotovo zbog loših odnosa sa trenerom Massimilianom Allegrijem.

Međutim, Bonucci je objasnio da će Juve napustiti samo u slučaju da njegov tim ove sezone osvoji trostruku krunu. Stara dama je na pravom putu da odbrani titulu prvaka Italije, a stigla je i do finala Kupa gdje je čeka Lazio. Imperativ ove ekipe je Liga prvaka gdje Juventus čeka dvomeč u polufinalu protiv Monaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi