Bonucci: Počinjem novu stranicu u svojoj karijeri

Zvanično potpisao za Milan

Bonucci: Počinjem novu stranicu u svojoj karijeri

E. Čaušević

Leonardo Bonucci danas je zvanično potpisao ugovor s Milanom u koji je stigao iz redova Juventusa.

Transfer Bonuccija iz Juventusa u Milan je vjerovatno najveće iznenađenje ovog ljeta. Iskusni odbrambeni fudbaler je odlučio napustiti Staru damu i preći u Milan s kojim je danas zvanično potpisao petogodišnji ugovor.

"Kada pomislite na Milan znate da je to jedan od najvećih klubova na svijetu. Mnogi prvaci su nosili boje ovog kluba i čast mi je što sam i ja dio Milana. Danas počinjem novu stranicu u svojoj karijeri i prihvatio sam ovaj izazov i avanturu", rekao je Bonucci, te dodao:

"Hvala cijelom timu koji me uspio nagovoriti da dođem na San Siro. Iznenađen sam kako su me navijači dočekali i to je još jedna dodatna obaveza da se moram pokazati što bolje. Želim pomoći klubu da se vrati među najbolje evropske timove jer tu i pripadaju".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi