Bonucci: Poraz protiv Rome nas je probudio

Defanzivac Juventusa

Bonucci: Poraz protiv Rome nas je probudio

D. Rakanović

Juventus je večeras na Olimpicu u Rimu pobijedio Lazio sa 2:0 i osvojio Kup Italije. Golove za Staru damu postigli su Alves u 12. i Bonucci u 25. minuti.  

Defanzivac Juventusa Leonardo Bonucci vjeruje da je poraz protiv Rome probudio ekipu i pomogao u osvajanju Kupa Italije. 

"Bila je ovo teška utakmica, ali igrali smo s pravim pristupom i ponovno smo otkrili naše kvalitete. Poraz u nedjelju nam je zapravo pomogao, probudio nas je i sada se trebamo usredotočiti na Crotone," poručio je Bonucci. 

"U drugom poluvremenu protiv Rome to jednostavno nismo bili mi. Bili smo spori i nedovoljno odlučni, tako da smo nakon te utakmice razgovarali i spremili se za 20 vatrenih dana koji su pred nama", rekao je Bonucci i dodao: 

"Lazio ima mnogo kvaliteta u napadu, pa je prirodno da smo im dopustili da stvore prilike, ali srećom Neto nas je spasio večeras".  

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi