Bonucci: Razočaran sam što ne igram protiv Juventusa

Izvinio se Rosiju

Bonucci: Razočaran sam što ne igram protiv Juventusa

E. Čaušević

Fudbaleri Milana remizirali su jučer na domaćem terenu protiv Genove (0:0) u okviru 9. kola italijanske Serije A.

Rossoneri su svojom predstavom ponovo razočarali navijače koji su vjerovali da bi protiv Genove konačno mogli upisati tri boda. Sve je počelo po zlu za domaće sredinom prvog dijela kada je direktan crveni karton dobio Leonardo Bonucci koji je laktom udario Aleandra Rosija.

Bonucci je sa San Sira ispraćen zvižducima nezadovoljnih navijača koji su očekivali mnogo više od velikog pojačanje iz Juventusa. Da stvar bude gora Bonucci je suspendovan na dvije utakmice što znači da neće igrati protiv Stare dame. Ipak, defanzivac Milana tvrdi da nije namjerno udario Rosija.

"Žao mi je za ono što se desilo. Nisam želio da udarim Rosija. Namjera mi je bila da ostvarim dobru poziciju nakon centaršuta, a udarac laktom je bio slučajan. Izvinio sam mu se nakon utakmice i veoma mi je žao za ono što se desilo", rekao je Bonucci, te dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Razočaran sam što neću igrati protiv Juventusa, ali sudbina je tako htjela. Ovu suspenziju ću iskoristiti da se što bolje spremim za naredne utakmice, te da se vratim u formu".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi