Bonuccijev sin je konačno nasmijan, upoznao je idola

Dečko navija za Torino

Bonuccijev sin je konačno nasmijan, upoznao je idola

Reakcija Bonuccijevog sina prilikom Juventusove proslave šestog uzastopnog naslova prvaka Italije postala je svjetski hit.

Iako mu je otac jedan od najboljih igrača Juventusa, ovaj dečko iz nekog razloga navija za Torino i to svim srcem. Osim toga, ne krije da uopšte ne voli Juve što se i vidjelo jer je bio tužan dok su svi na stadionu slavili.

Bonuccijev sin ima i svog idola, a njegovo ime je Andrea Belotti. Dječak ga je sinoć napokon i upoznao, a Bonucci je njihovu fotografiju podijelio na svom Instagramu gdje se zahvalio fudbaleru gradskog rivala na izdvojenom vremenu.

Osmijeh na licu dječaka govori sve. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi