Borba velikana za Fabinha
Foto: EPA

Stigle ponude za Brazilca

Borba velikana za Fabinha

M. Šljivak

Fudbaler Monaca Fabinho počeo je pregovore s tri engleska kluba, te ekipom Barcelone.

Ovaj fantastični desni bek je odličnim igrama privukao veliku pažnju na sebe i gotovo je sigurno da će napustiti Kneževe u ljetnom prelaznom roku.

Njegov otac je otkrio imena klubova s kojim su počeli pregovore, a radi se o tri tima iz engleske Premier lige i ekipi Barcelone.

"Počeli smo pregovore s Manchester Unitedom, Manchester Cityjem, te Arsenalom iz Engleske, dok je i Barcelona pokazala interesovanje. Volimo način na koji radi Jose Mourinho u Manchester Unitedu, ali za sada je City bio najkonkretniji", rekao je Fabinhov otac.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sjajni Brazilac i ove sezone je nastavio s fantastičnim igrama u dresu Monaca.  Iako se radi o bočnom igraču postigao je čak pet pogodaka u 24 nastupa i pokazao je da se radi o zaista odličnom fudbaleru.

Pored Monaca igrao je još za Rio Ave, a jedno vrijeme je igrao i za Real Madrid Castillu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi