Sarajevo sutra igra revanš susret drugog pretkola

Bordo momci otputovali za Haugesund

Fudbalski klub Sarajevo sutra će odigrati revanš susret drugog pretkola Evropske lige u Haugesundu protiv istoimenog domaćina. 

Gosti iz Norveške u prvom susretu slavili su rezultatom 1:0, iako je Sarajevo bilo mnogo bolji protivnik na terenu. U ekipi sa Koševa vjeruju kako mogu do pobjede u Norveškoj i plasmana u naredni krug takmičenja. 

Izabranici Dženana Uščuplića otputovali su danas u Norvešku, čarter letom iz Sarajeva, a zvanični trening imat će danas u 18 sati. Utakmica je na rasporedu sutra sa početkom u 18 sati. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.