Bordo tim odradio trening na stadionu Zimbru

Uoči prvog evropskog ispita

Bordo tim odradio trening na stadionu Zimbru

O. Lekić

Nakon službene press konferencije, u kojoj su šef struke Mehmed Janjoš i kapiten Marko Mihojević najavili sutrašnju evropsku utakmicu Sarajeva protiv Zarije, prvotimci Bordo kluba odradili su zvanični, ujedno i završni trening na stadionu “Zimbru” u moldavskoj prijestolnici.

Svi igrači su u punom trenažnom procesu, te stručni štab Mehmeda Janjoša može računati na svih 19 igrača, putnika za Moldaviju, a u posljednjem trenutku će donijeti odluku o početnom sastavu.

Vrijedi istaći da je atmosfera u Bordo taboru izvanredna, te da je intezivan trening prošao u uvježbavanju posljednjih taktičkih zamisli stručnog štaba.

Dodajmo i to da se u skladu sa objavljenim informacijama od strane domaćina očekuje između 3.000 i 4.000 gledalaca na sutrašnjoj utakmici, koja počinje u 20 sati po lokalnom vremenu, odnosno 19 po srednjoevropskom.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi