Borussia M. se pojačala iz Hoffenheima

Stiže Tobias Strobl

Borussia M. se pojačala iz Hoffenheima

Njemački mediji donose vijest da je fudbaler Hoffenheima Tobias Strobl dogovorio prelazak u Borussiju iz Monchengladbacha.

Ovaj 25-godišnjak je u prethodne tri sezone zabilježio 80 nastupa za Hoffenheim, a njegov prelazak u redove Borussije je već izvjestan. 

"Proveo sam tri divne godine u Hoffenheimu i od ovog kluba se želim oprostiti opstankom u ligi. Od ljeta se posvećujem novom izazovu, a to je igranje u Borussiji. Radujem se tome", poručio je Strobl, koji bi se u novom klubu trebao zadržati do 2020. godine.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Tobias Strobl igra na poziciji defanzivnog veznog, ali jednako kvalitetno može odgovoriti i na zadatke na poziciji stopera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi