Borussia neće prodati Aubameyanga

Potpisat će novi ugovor?

Borussia neće prodati Aubameyanga

A. Beganović

Pierre-Emerick Aubameyang, reprezentativac Gabona i fudbaler Borussije Dortmund mogao bi s ovim klubom potpisati novi ugovor.

Sjajni ofanzivni fudbaler na svom stolu imao je nekoliko ponuda za promjenu sredine. Za njegovim uslugama zainteresirani su bili Arsenal i PSG, no iz njemačkog kluba su odbacili mogućnost prodaje reprezentativca Gabona.

"Aubameyang nije na prodaju i on ostaje dio našeg kluba", izjavio je direktor Borussije Dortmund, Hans-Joachim Vattske.

Čelini Borussije tako su odbacili špekulacije o prodaji svog sjajnog ofanzivca, kojem će ponuditi potpisivanje novog ugovora sa znatno povoljnijim finansijskim detaljima.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo, Aubameyang je u Borussiju stigao 2013. godine iz Saint-Etiennea, a s njemačkim klubom ima važeći ugovor do ljeta 2018. godine. U dosadašnjoj karijeri nastupao je još za Milan, Dijom, Lille i Monaco.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije