Borussia odredila cijenu za Aubameyanga

Borussia odredila cijenu za Aubameyanga

E. Škorić

Real Madrid se neko vrijeme spominje kao klub koji bi mogao da dovede Pierre-Emerickea Aubameyanga.

Sjajni Gabonac briljira ove sezone u dresu Borussije, a i proteklih godina je ostavio dubok trag u Njemačkoj. I zato ne čudi da ga želi Real Madrid, no Borussia ga se ne želi lako odreći.

U Borussiji su odlučili da prodaju Aubameyanga samo ako neko ponudi 78 miliona eura, no opet, tvrde da bi i tada razmislili.

Aubameyang je jedan od 30 kandidata za Zlatnu loptu, a Real zbog zabrane transfera ne može trgovati u naredna dva prelazna roka, pa će Aubamyang u svakom slučaju morati da pričeka neko vrijeme na prelazak u Real.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Svojevremeno je izjavio da mu je djed bio veliki navijač Reala i da bi mu volio jednog dana ispuniti želju, pa obući dres Kraljeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi